Easy2Pay Coin: jetons bedrukken

Deze gelazerde Easy2Pay Coins zijn een unieke en flexibele oplossing voor uw blijvende identificatie op betaalmunten, zelfs bij kleine hoeveelheden! De Easy2Pay Coin​s kunnen blanco geleverd worden of door middel van lasertechnologie voorzien worden van uw tekst, logo, afbeelding en/of nummering.

→ Drankjetons bestellen? Contacteer ons

Eigenschappen van onze jetons

  1. Hoge kwaliteit
  2. Blijvende en duidelijke markering
  3. Afwasbaar
  4. Herbruikbaar
  5. Unieke identificatie, zelfs vanaf 500 stuks
  6. Afmeting: rond, diameter 30mm
  7. Mogelijkheid van oplopende nummering of codering, al of niet in combinatie met jouw logo/tekst/afbeelding
  8. Ideaal betaalmiddel voor evenementen/meetings/concerten/bijeenkomsten/clubs/verenigingen/....
  9. Geen stempelkosten, zelfs niet vanaf 500 stuks

Ideaal voor evenementen

De gelazerde identificatie van de betaalmunten is antraciet zwart waardoor een hoog contrast wordt verkregen met de felle muntkleuren. Hierdoor zijn de jetons tijdens drukke evenementen duidelijk en snel herkenbaar. Onze lasertechnologie staat garant voor haarscherpe markeringen, zelfs barcodes en portretten behoren tot de mogelijkheden.

Door het gebruik van jetons wordt een optimale controle bereikt van de geldstromen tijdens uw evenement. Onze sorteerbakken zorgen voor een snel en duidelijk overzicht.

Meer winst met jetons

Bij een evenement of andere gelegenheid kan je gemiddeld rekenen op een verkoop van 12 jetons per bezoeker. Bovendien wordt meer dan 10% van aangekochte jetons of betaalmunten nooit ingeruild door de bezoeker. Dat betekent dus meer winst voor jouw organisatie!

Standaardkleuren voor onze drankjetons

Beschikbare kleuren en lasermarkering

We bieden een uitgebreid standaardpalet van heldere kleuren aan. Hierboven kan je de standaardkleuren zien. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos. Als je een andere kleur wilt dan is dat wel op aanvraag.
→ Contacteer ons

Als je de jetons wil laten bedrukken, bezorg je ons de afbeelding of het tekstbestand in digitaal formaat (.eps / .jpeg / .dxf) via e-mail.

Easy2Pay Coin: Sorteer- en telbak

Hoogwaardige kunststof sorteer- en telbakken om de jetons overzichtelijk aan de kassa op te stellen en nadien gemakkelijk te kunnen opbergen.

De bakken zijn voorzien van scharniersloten waardoor ze aan elkaar kunnen worden gekoppeld of scharnierend tov elkaar kunnen worden geopend. Elke bak bevat 6 inlegborden van telkens 100 jetons.

Easy2Pay Coin: deksel voor telbak

Trendy afsluitdeksel voor het veilig en discreet afsluiten van de telbakken.

Het deksel wordt vastgeklikt met behulp van de scharniersloten op de onderliggende telbak.

Drankjetons nodig?

Samen met jou gaan we voor een geslaagd evenement. Onze jetons of betaalmunten zorgen voor extra winst en maken een efficiënt betaalproces mogelijk. Bovendien zijn de jetons bedrukbaar met logo of tekst. Vanaf 500 stuks!