Onze merken en producten

Dankzij onze jarenlange ervaring met spuitgietwerk van kunststof en lasermarkeren, besloten we onze eigen productlijnen op te zetten en in de markt te zetten. 

  1. FIX2-FCS: producten voor de hengelsport
  2. Rings4Wings: producten voor de duiven- en vogelsport
  3. Cuze "no excuse, only reuse": duurzame herbruikbare drankbekers en bekertrays.
  4. Easy2Pay Coin: plastic drankjetons voor festivals, evenementen of bedrijven

Hieronder ontdek je alle individuele merken en producten die we zelf in huis maken en verdelen over de hele wereld!

 

FIX2-FCS: hengelsport accessoires

Binnen FIX2-FCS verkopen we een uitgebreid gamma aan kwalitatieve hengelsportartikelen, voor wedstrijd- en recreatieve vissers. Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten van zitmanden en hengelsport accessoires.

Bekijk onze online catalogus

Bezoek onze website

 

Rings4Wings: vogelringen

In onze webshop kunnen kwekers of particulieren allerlei soorten duiven- of vogelringen kopen. Verder produceren we ook allerlei plastic accessoires voor duivenhokken en volières. Ondertussen produceren we vogelringen voor allerlei grote federaties in de wereld.

Ga naar de webshop

 

Cuze, no excuse, only reuse: duurzame, herbruikbare koffie- en drinkbekers

Met de Allrounder cup van Cuze geven we duurzaam consumeren een kwaliteitsvolle invulling. 

Deze high-end herbruikbare drinkbeker van Cuze is personaliseer- en traceerbaar dmv lasertechnologie of bedrukking, voor grote en kleine aantallen. Verkrijgbaar in 100/180/300/400/500 ml. Optioneel met softtouch drinkdeksel en sleeve, of met gesloten deksel.

Een Cuze cup gooi je niet zomaar weg. Deze wil je blijven hergebruiken. Weg met wegwerp!

Contacteer ons voor meer info


Herbruikbare CupCollectors: duurzame bekertrays

De CupCollector van Cuze is een duurzaam alternatief voor de traditionele wegwerpkartonnetjes die op evenementen worden gebruikt om drankjes te serveren.

De CupCollector is volledig herbruikbaar en helpt de bergen afval op events te verminderen die ontstaan door wegwerpkartonnetjes. Door te kiezen voor onze herbruikbare bekertrays draag je bij aan een schonere en groenere planeet. Verkrijgbaaar in S/M/L en personaliseerbaar door lasermarkering of bedrukking.

Serve Your Cups Sustainable, Safe & Stylish!

Contacteer ons voor meer info

Bezoek onze website


Easy2Pay Coin: drankjetons

Met Easy2Pay Coin maken we gelaserde drankjetons als betaalmunten voor festivals, evenementen, verenigingen, etc. We kunnen er logo’s of andere teksten op laseren. Dit gaat al vanaf 500 stuks, zonder stempelkosten. We verkopen ook bijhorende telbakken erbij.

Meer informatie over onze drankjetons